JONGEREN AAN HET WOORD


ERVARINGEN

 

Peter, 14 jaar
Aan het begin heb ik het wel nog moeilijk gehad. Na een tijdje vond ik m'n weg, ik zat hier 2 maanden en vond het moeilijk om afscheid te nemen. Ik wens jullie een fijne tijd en kom nog op bezoek.

Jessy, 15 jaar
Bedankt voor de hulp en merci, door jullie gaat het nu beter tussen mij en m'n moeder. Sorry als ik soms te actief was, het zijn leuke begeleiders en een leuke groep hier.

Chelsey, 16 jaar
Ik ben zeker blij dat ik hier heb mogen verblijven, anderszijds ben ik ook blij dat ik terug mag vertrekken. De luwte heeft zeker voor een keerpunt in mijn leven gezorgd, zonder jullie hulp zou ik niet staan waar ik nu sta en zou ik de stappen niet gezet hebben die gezet zijn geweest. Misschien weet ik het nog niet maar ik ben er bijna zeker van dat ik bepaalde sfeer en hulp in de nabije toekomst nog zal missen. Ik hoop dat jullie nog veel jongeren op het juiste pad mogen helpen, ik wens jullie nog veel succes hierbij.

Fanny, 15 jaar
Ik ben echt enorm blij dat ik hier ben mogen blijven. Ik voelde me enorm thuis. Bedankt voor de goede zorg, jullie waren een heel goed team. Bedankt voor alles, IB bedankt! Voor uw steun en fijne momenten.
'k zal je missen. Groetjes

An-Sofie, 17 jaar
Het was hier super tof!
De sfeer en de gezelligheid! Heb super toffe momentjes gehad met iedereen, en ook met de begeleiders. Wil nog wat langer blijven, het is hier echt heel leuk maar na 4 maand is m'n tijd gekomen. Bedankt om me op het rechte pad te zetten. Jullie hebben me echt geholpen met m'n gedrag, zonder jullie hulp zou ik niet ver geraakt zijn. Thanks for your help, and make me a very different girl, a girl who was not on the right path! Ik zal jullie zo hard missen! Veel geluk verder in de groep en met de jongeren.
Bedankt voor alles

Jamy, 13 jaar
Merci voor al jullie vele hulp! 'k zal beloven dat je me nie meer terug zal zien! 't Was tof, veel leuke momenten gehad, veel toffe momenten maar niet voor terug te keren.